Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

ja qpilem niedawno (pare dni temy ) LiteOn 40x12x48 i jestem zadowolony aaa i chodzi juz na 48x12x48

no ja w sobote, lub niedziele (nie pamietam :P) qpilem to samo :)

lg nie polecam mam 8 4 32 i qrde mi ZARDZEWIALA, a pzoa tym w lg sa plastikowe zwierciadla :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć i ten LiteOn cienki bo nagrywa strefowo  :cry: 

zobacz na zdjęciach jak to wygląda jak by się nagrywarka psuła  :cry: 

http://cdrinfo.pl/cdr/hard/liteon-x40/11.php3

ja i tak gloownie audio nagrywam, czyli 4x :lol: , a tego lite-ona, to zamiast nowego cd roma qpilem, i nie nezekam i tak nie nagtram 40x, bo zawshe nagrywam w locie, a moja zdezelowana cd rw lg, ktoora powinna odczytywac x 32 odsczytooje mx 11x :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć i ten LiteOn cienki bo nagrywa strefowo  :cry: 

zobacz na zdjęciach jak to wygląda jak by się nagrywarka psuła  :cry: 

http://cdrinfo.pl/cdr/hard/liteon-x40/11.php3

ja i tak gloownie audio nagrywam, czyli 4x :lol: , a tego lite-ona, to zamiast nowego cd roma qpilem, i nie nezekam i tak nie nagtram 40x, bo zawshe nagrywam w locie, a moja zdezelowana cd rw lg, ktoora powinna odczytywac x 32 odsczytooje mx 11x :lol:

Tak to prawda jak za tą cenę to czemu nie :wink: a bez stref nagrywa z 20 x (CLV) 8)

To czemu nie :idea:

Ale ja tam wole P-CAV , CAV lub 16x lub 12x CLV (the best)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sądzicie o takiej nagrywarce lg 40x12x40x. odpiszczie szybko co sądzicie o niej .albo  podsuncie pomysł na jakąś inną

dobry wybor, jesli jednak 32x jest duzo tansza, to moze sprobojesz przez wymiane firmware'u uzyskac 40x (niestety moze byc niedobrze gdy cdrw ci padnie i nie bedziesz mogl z powrotem wrzucic orginalnego programu od 32x przed wysylka do serwisu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...