dakar00 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 co sądzicie o takiej nagrywarce lg 40x12x40x. odpiszczie szybko co sądzicie o niej .albo podsuncie pomysł na jakąś inną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja qpilem niedawno (pare dni temy ) LiteOn 40x12x48 i jestem zadowolony aaa i chodzi juz na 48x12x48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 co sądzicie o takiej nagrywarce lg 40x12x40x. odpiszczie szybko co sądzicie o niej .albo podsuncie pomysł na jakąś innąTaka sobie lepiej tego LiteOn a więcej na http://cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja qpilem niedawno (pare dni temy ) LiteOn 40x12x48 i jestem zadowolony aaa i chodzi juz na 48x12x48 no ja w sobote, lub niedziele (nie pamietam :P) qpilem to samo :) lg nie polecam mam 8 4 32 i qrde mi ZARDZEWIALA, a pzoa tym w lg sa plastikowe zwierciadla :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Choć i ten LiteOn cienki bo nagrywa strefowo :cry: zobacz na zdjęciach jak to wygląda jak by się nagrywarka psuła :cry: http://cdrinfo.pl/cdr/hard/liteon-x40/11.php3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Choć i ten LiteOn cienki bo nagrywa strefowo :cry: zobacz na zdjęciach jak to wygląda jak by się nagrywarka psuła :cry: http://cdrinfo.pl/cdr/hard/liteon-x40/11.php3 ja i tak gloownie audio nagrywam, czyli 4x :lol: , a tego lite-ona, to zamiast nowego cd roma qpilem, i nie nezekam i tak nie nagtram 40x, bo zawshe nagrywam w locie, a moja zdezelowana cd rw lg, ktoora powinna odczytywac x 32 odsczytooje mx 11x :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Choć i ten LiteOn cienki bo nagrywa strefowo :cry: zobacz na zdjęciach jak to wygląda jak by się nagrywarka psuła :cry: http://cdrinfo.pl/cdr/hard/liteon-x40/11.php3 ja i tak gloownie audio nagrywam, czyli 4x :lol: , a tego lite-ona, to zamiast nowego cd roma qpilem, i nie nezekam i tak nie nagtram 40x, bo zawshe nagrywam w locie, a moja zdezelowana cd rw lg, ktoora powinna odczytywac x 32 odsczytooje mx 11x :lol: Tak to prawda jak za tą cenę to czemu nie :wink: a bez stref nagrywa z 20 x (CLV) 8) To czemu nie :idea: Ale ja tam wole P-CAV , CAV lub 16x lub 12x CLV (the best) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Kup Teac'a lub Liteon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 co sądzicie o takiej nagrywarce lg 40x12x40x. odpiszczie szybko co sądzicie o niej .albo podsuncie pomysł na jakąś inną dobry wybor, jesli jednak 32x jest duzo tansza, to moze sprobojesz przez wymiane firmware'u uzyskac 40x (niestety moze byc niedobrze gdy cdrw ci padnie i nie bedziesz mogl z powrotem wrzucic orginalnego programu od 32x przed wysylka do serwisu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No ja bym LG sobie nie kupil... Polecam LiteOn (niedroga) lub Teac (najlepsza;))... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Skorzystaj z opcji Szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...