RoB Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 witam! wyłączyłem sobie w xp-ku kilka 'zbędnych' usług. spowodowało to, że straciłem możliwość zmiany grupy roboczej (nieaktywny przycisk 'identyfikator sieciowy' w zakładce 'nazwa komputera'). Może ktoś wie od której usługi to zależy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Nie sądzę żeby powodem była wyłączona usługa. Ja mam wyłączonych dosyć sporo i nie ma problemu. Ja zrobiłbym przywracanie systemu z czasu kiedy wszystko grało. Ewentualnie daj screena co masz wyłaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=636...=grupy+roboczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoB Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Hello!! Moj przypadek był identyczny z tym opisanym w linku powyżej. Faktycznie przyczyną nie była żadna usługa, a Klient Sieci Microsoft Network (a właściwie jego brak). Problem rozwiązany- Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...