velto Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 jaka pyte polecacie mi kupic,++++++++ Asus A7N8X Deluxe+++++++ czy++++++++Epox8RDA3+++++++++++++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja mam tego asusa i nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 swietyna plyta bardzo stabilna i ma sporo dodatkow!!!! polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Epox oczywiscie , jesli masz zamiar krecic . U kumpla troche go testowalem i odczucia bardzo podobne do tych z NF-S tzn. max O/C . No wlasnie moglbys jeszcze pomyslec o Abicie NF-S bo to tez super plyta . Nie wypowiadam sie na temat Asusa bo nigdy go nie testowalem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...