dziewul Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Mam paste titan ttg-s101 srebrna za 7 zl. Dobra jest ta pasta? Temp na bartonie 2500 przy coolerze spire whisepr rock IV 51 st, w stresie 59, temp w budzie 33 st. Mam jeden wiatraczek wysysajacy powietrze w obudowie pod zasilaczem. Te temp. sa dobre? Jesli nie co zrobic zeby je zmniejszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewul Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a ktory? myslalem, ze paste termoprzewodzaca mozna zaliczyc do dzialu chlodzenie konwencjonalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 a ktory? myslalem, ze paste termoprzewodzaca mozna zaliczyc do dzialu chlodzenie konwencjonalne No tak, ale dałeś ją do działu "Platforma AMD". Do tego działu to ja już ją przeniosłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewul Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Jesli tak to przepraszam. Jestem tu nowy. A moze znasz odpowiedz na moje pytanie? I jeszcze jedno jak obnizyc napiecie Vcore w plycie Gigabyte GA-7N400-L nForce2? Teraz ma 1,75 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 tu masz recke http://www.tweak.pl/artykul/pasty_termo2 krótka ale treściwa (jak chcesz więcej recek to poszukaj na guglach) Też używam tej pasty i cóż mogę powiedzieć... jak na pastę którą dają do coolerów za free to całkiem nieźle ogólnie jest lepsza o 1 max 2 stopnie do pasty H więc żadna rewelacja ale jak za free to można brać 7zł to bym za nią nie dał :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 TTG s101 to starszy odpowiednik ttgs104 która jest prezentowana w teście zapodanym powyżej. Ja używam jej od 2 lat, ale za 7 zł ? Ja idę do salonu komputerowego, proszę o taką pastę i dostaję ją za DARMO, bo jest dołaczana do każdego coolerka firmy titan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...