lopik_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 będe biurko zmieniał i chyba kupie płyte i se sam ze starszym coś wykombinuje i chciałem prosić o doradztwo tzn. żebyście podpowiedzieli jak se szafeczki zrobić w którym miejscu i ogulnie jakieś propozycje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 będe biurko zmieniał i chyba kupie płyte i se sam ze starszym coś wykombinuje i chciałem prosić o doradztwo tzn. żebyście podpowiedzieli jak se szafeczki zrobić w którym miejscu i ogulnie jakieś propozycje :D chcesz kompa wsadzic do biurka ? a szafeczki to zalezy jaki masz pokoj (ile miejsca) zapodaj fote to sie cos wykombinuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 będe biurko zmieniał i chyba kupie płyte i se sam ze starszym coś wykombinuje i chciałem prosić o doradztwo tzn. żebyście podpowiedzieli jak se szafeczki zrobić w którym miejscu i ogulnie jakieś propozycje :D chcesz kompa wsadzic do biurka ? a szafeczki to zalezy jaki masz pokoj (ile miejsca) zapodaj fote to sie cos wykombinuje :D hmm jak to powiedzieć chce coś takiego podobnego do ławy i pod tą niby ławą postawie kompa z prwej strony bo tak mi pasuje a z lewej jaką szafeczke lub coś na cdki i może by jakąś podstawke pod monita Tu fotka http://lukig2.webpark.pl/biurko4.jpg na tą ściane gdzie okno jest chce postawić biurko i nie chce już rogowego proste i bez szuflady na klawe na biurku będzie klawa i mycha takie mam pomysły a wy ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Mozna to zrobic tak, ze kupisz blat gotowy drewniany (sosnowe calkiem ladne sa w Obi, 120*60*1,8 cm za ok. 80 zl, troche male, ale takie wlasnie dalem u siebie; sa tez duze 250*80*2,5 cm, ale juz za 250 zl; inne wymiary tez widzialem), do tego zmajstrujesz nogi, tez w Obi sa bardzo ladne sosnowe rzeczy, ktore sie do tego nadaja - przekroj w kwadrat o boku pare cm, dlugosci rozne), wypadaloby je dla stabilnosci polaczyc jakimis deskami u gory przylegajacymi od spodu do blatu. A szafke najwygodniej kupic gotowa, bo samemu robic to juz duzo trudniej niz sam blat na nogach. Jak jedno i drugie bedzie sosnowe, a w blacie wyfrezujesz krawedz taka jak ma szafka na wierzchu czy przy szufladach to bedzie ladnie do siebie pasowalo, po pomalowaniu jednolitym. Wstawisz szafke pod blat i bedzie wygladalo jak komplet. Sam myslalem o takim rozwiazaniu, bo nie moglem znalezc zadnego biurka nowego, ktore by mi odpowiadalo pod komputer, ale w koncu odnowilem po prostu biurko matki z lat szescdziesiatych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...