MeHow Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ale nic to-zamówiłem topowera 420w-zobaczymy co on potrafi-suxxxx -czy ten komp to beczka bez dna(to taka mała dygresja do samego siebie)Co Ty mowisz. Przeciez na AMD skladasz najtanszy sprzet :lol: :lol: :lol: :lol: No jasne... a ja myslalem, ze INTELa tez mozna modernizowac :lol: :lol: :lol: (To byla tylko taka dygresja kolego Kaeres, ktora ma zamiar wstrzymać kolejną wojenkę). Pozdrawiam i czekam na kolejne txty z pomocą co do mojego problemu z kompem. Ps:. Ostatnio zwiększyłem napięcie na 3 ząbek i już nie mam takich zonków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Jezeli nie masz juz zonkow to na co bedziesz czekal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Jezeli nie masz juz zonkow to na co bedziesz czekal ? Bo mogą powrócić jak... era intela ;) A poza tym Kaeres w przeciwienstwie do ciebie lubie wiedziec co powodowalo jakies zaklocenia w normalnej pracy komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Skoro po zwiekszeniu Vcora wszystko jest oka , to znaczy sie proc po nagrzaniu sie do danej temp nie przelaczal sie . Podejrzewam ze te zwiechy ktore miales pojawialy sie przy osiagnieciu danej temp . Wez sobie zapodaj jakis test CPu i pomecz go troche . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Jezeli nie masz juz zonkow to na co bedziesz czekal ? Bo mogą powrócić jak... era intela ;) A poza tym Kaeres w przeciwienstwie do ciebie lubie wiedziec co powodowalo jakies zaklocenia w normalnej pracy komputera. To ja Ci podpowiem. Z moich obliczen to miales za niskie vcore !!! BINGO, HURA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...