Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Witam, Czas na małe co nieco :) Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team ;) fuxmen qPa sp. z.o.o vs Aragorn fuxmen qPa sp. z.o.o vs A[tlon] TEAM The B Team vs Fido, Chaos & co. Dodatkowo wykres konkursowy, o który prosił mnie krisq75. Narazie nie wykluczałem KriS'a, kto wie, moze teraz chce brac udział ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 czy musze przypominac o przyklejniu :)) dziekujemy z góry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A co było z tymi Team of Kozaks. Przyszli z Barwkompu i poszli :?: I kiedy Raptor sobie poradzi z tymi problemami z netem, bo Barwkomp coraz bardziej nas odstawia :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 No ja się własną pięścią walnę znowu na 2 komputerach liczone są jednostki 4,10 TF ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ok juz przyklejone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 A co było z tymi Team of Kozaks. Przyszli z Barwkompu i poszli :?: I kiedy Raptor sobie poradzi z tymi problemami z netem, bo Barwkomp coraz bardziej nas odstawia :( . stwierdzili ze to byl dowcip prima-arylisowy i spowrotem do barwkompa poszli; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to nas Brawkomp juz niezle odstawil :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 12 miejsc w góre:-) ;-) jak tak dalej pojdzie to za 12 tygodni bedę na pierwszym miejscu hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 12 miejsc w góre:-) ;-) jak tak dalej pojdzie to za 12 tygodni bedę na pierwszym miejscu hehehehe siur.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ale lipa juz sie ledwo łapie do najaaktywiniejszych a za tydzien już mnie tam raczej nie bedzie :/ wszytko przez to że strom sie na mnie braził i nie chce liczyć wymówka jest to że coś ma z kompem nietak bajki :/ teraz licze 1/3 tego co zwykle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Teraz to już nie ma rywalizacji z Barwkomp'em. Teraz musimy sie jedynie wziąć w garść i jeszcze podskoczyć w lidze drużyn polkich. p.s. w końcu jest taki przyrost jak chciałem (mówie o druzynie mojej)... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Teraz to już nie ma rywalizacji z Barwkomp'em.A mi sie wydaje, ze w ta srode wykres bedzie prezentowal sie znacznie ciekawiej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 wywalilem w kosmos mojego abita... nici z porzadnym liczeniem na kilka tygodni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ha ha niema mnie w zadnych statystykach ?? pytanie dlaczego a mam tych punkcików troche i jestemw 1 50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 mialeo byc w 36 a nie 150 grrrrrrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...