ReanimaToR Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam! Czy w tej plytce istnieje mozliwosc ustawienia dzielnika 1:2 (cpu:ram) lub zbliżonego na szynie fsb 100 lub 133 lub innych(chodzi mi o uzyskanie jak najwyzszego taktowania pamięci przy szynie 150 mhz i nie pytajcie po co :P ). Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich Tweak'owcow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Jest : 3:2 5:4 1:1 (moj ulubiony :P) By SPD A po co ci to :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 wiec zalozmy ze mam pamieci 550mhz i szyne fsb 150mhz , jezeli wzuceje na by spd to beda dzialac jako 550? bo chyba nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 wiec zalozmy ze mam pamieci 550mhz i szyne fsb 150mhz , jezeli wzuceje na by spd to beda dzialac jako 550? bo chyba nie :(Hmm no nie max to 1:1 (chyba czyli) przy 150 bedzie 300 :? ale cos nie bardzo rozumiem jak to jest z by SPD lece spr. i zrobie [update] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 wiec zalozmy ze mam pamieci 550mhz i szyne fsb 150mhz , jezeli wzuceje na by spd to beda dzialac jako 550? bo chyba nie :(Hmm no nie max to 1:1 (chyba czyli) przy 150 bedzie 300 :? ale cos nie bardzo rozumiem jak to jest z by SPD lece spr. i zrobie [update] Dzidzia a ty ze Szczecina? zglos sie do mnie na gg:1623057 to powiem Ci dokładnie o co mi chodzi i po co mi to potrzebne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...