fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 czy ktoś wie jak ustawić w tym programie kolejkę bo ja nic takiego tam nie widze a nie chce zeby sie sciągały naraz wszystkie pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Tutaj masz opis tego programu ale tam nic nie pisze o kolejkowaniu , wiec chyba w tym programie brak takiej opcji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 kurna taki wypaśny progs a nie ma kolejkowania ??? co za lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Może w następnych wersjach pomyślą o kolejkowaniu , a co do programu to faktycznie jest godny uwagi i jest bardzo pożyteczny , zwłaszcza dla tych ludzi którzy dużo kopiują przez lan'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ty ale tobie sie pomylił Lan GET z LeechGEtem to trochę inne programy zaouwarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ale numer :lol: faktycznie , nieźle mi się pomieszało . Ale idea obu tych programów jest taka sama :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 hmm a ja mam dziwny problem z leechget'em problem polega na tym, ze niektorych plikow nie moge sciagnac bo wywala blad: illegal port 500 czy cos takiego, w flashGet tego problemu nie ma.... osobiscie wole Leecha ale co zrobic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 w leechget jest kolejkowanie... ustawia sie to w profilach, nie podam dokladnie, bo nie mam go teraz na kompie, ale ikonka profili napewno jest na dolnym pasku programu. a co do langet - leechget to oba potrafia kopiowac z lanu :-) i przetestujcie NetTransport... swietny (darmowy klon FlashGeta) i kilka linkow do downloaderow znajdziecie na mojej stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ok thx zobacze na ten progs co mi podales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...