macmac Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Posiadam klawe logitech office internet keyboard (nie pamietam dokładnie, bo w szkole jestem) i mam z nia od poczatku pewien problem. Klawa ma alternatywne klawisze pod F1-F12 i pod Print Screenem, Scroll Lockiem i Pauseą i te klawisze włącza sie przyciskiem (F-key). Wszystko fajnie, tylko co zrobic, zeby defaultowo działały standardowe klawisze. Przykładowo podam, jak np zapauzowac bootowanie kompa. Trzeba poczekac az sie zaswieci klawiatura, szybko wciasnac F-key a następnie pause :( . W windowsie tez sie czesto myle i zamiast eFa wcisne jakies [ciach!]o. Mam program do konfigurowania tych klawiszy, ale jako alternatywne funkcje nie da sie ustawic eFów. Pomożecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Był już taki topik. Jak narazie musmi sie chyba przemeczyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmac Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Moze i był, ale tu jestem nowy i nie szukałem, bo dopiero poznaje strukture forum. Co znaczy narazie?? Czy z tym wogóle da sie cos zrobić?? Moze do logitecha napisac zeby zrobili jaki upgrade softu który cos wnosi, a nie pustą aktualizacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 da sie to obejsc!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak zrobilem i dziala po prostu rozebralem klawe i zwrlem te 2 sciezki od switcza flock i tyle i po kazdym walczeniu pc mam flock wlaczony :] ale mozna tez z tylu klawy jaki pstryczek wyprowadzic ktory by nie odskakiwal i nim bedzie mozna swobodnie zmieniac wszystko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 da sie to obejsc!!!!!!!!!!!!!!!! ja tak zrobilem i dziala po prostu rozebralem klawe i zwrlem te 2 sciezki od switcza flock i tyle i po kazdym walczeniu pc mam flock wlaczony :] ale mozna tez z tylu klawy jaki pstryczek wyprowadzic ktory by nie odskakiwal i nim bedzie mozna swobodnie zmieniac wszystko :wink: Chyba tylko takie rozwiazanie. No nic, gdzie ja mam srubokret :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Tez mnie to wkurza na moim Logim Internet Nav SE :evil: Szczegolnie wtedy gdy po restarcie odpalam i che cos skopiowac w totalcmd - zawsze musze wlaczac F-Lock. Ja tam nic nie kombinuje i nie rozkrecam - czekam na poprawione stery :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ten f-lock to chyba nie we wszystkich jest... mam internet nav bez tego, mam rozumiec ze jestem szczesliwcem!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmac Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 juz sobie poradziłem idąc za radą rozkreciłem i nie mając lakieru ani nic podobnego, wsadziłem filcową podkładke pod przycisk i gra gitara. A swoją droga to logitech odzyskał moje zaufanie , wszystko solidne, skręcone (bez zaczepów) na dużą ilość wkrętów. P.S. Zobaczcie co macie w klawiaturze!!:D Ja suszyłem szczypiorek, kartofelki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...