gornikfan Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Witam Mam procka AMD Athlon XP 2600+ z tego co wiem to jest Barton ba ma 512 "keszu". Ma takie oznacznie 1) AXDA2600 DKV4D 2)AQ2FA 0341TPNW Pierwszego pkt oczywiście nie trzeba tłumaczyć bo to jest na stronie AMD ale co do drugiego to nie wiem co to. Wiem, że jest tam tydzień produkcji ale jaki w tym przypadku? I jak wygląda sprawa kręcenia w tym przypadku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gornikfan Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 sorry pomyłka w 2 pkt ma być AQ2FA 0341TPMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 1. nastepny raz cos ci sie przypomni to uzyj przycisku 2. procek jest z 41 tygodnia czyli ma zablokowany mnoznik BTW nie ma byc AQ2FA a AQZFA - racja ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zobacz TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...