...:::Piter:::... Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Siemano, wiem że jest w Wawie galeria kolorów, chyba na Koszykowej ale nie jest pewien. Wiem że mają tam wszytskie spraye, fraby, itp. mają wszytskie kolory dostępne na rynku, mają od h... tego, ale nie pamiętam ghdzie to jest. Jak ktoś wiem niech napisze :lol: Z góry dzięki za odpiski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 To hu..... , widze że nie wiece za bardzo, to może jakis tani sklep z spreyami z bardzo duzym wyborem kolorów w wawie...??? A jak ktoś bedzie wiedział coś na temat tej galeri kolorów to niech odrazu pisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a co? graficiarzem jestes?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Nie, tylko musze kupić żadki kolor :lol: I nie mało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a mozna wiedziec po co ci ten kolor?? (tak z ciekawosci pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Będe malował bude i pare innych żeczy :lol: i potrzebuje nie spotykanych kolorów, bo chce żeby wyglądał ładnie i była jedyna :lol: :lol: :lol: (w takim kolorku i modzie :wink: ) To jak, znacie jakies takie sklepy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>....... nikt nie wie gdzie jest galeria kolorów??????????? :? 8O To może znacie sklep firmy MOPIT w wawie???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...