Falcon8 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Wie ktoś morze jak zwiększyć napięcie na rdzeń procka na płycie ECS KT600a bo w instrukcji pisze że idzie a jakoś tego w biosie ani też na płycie głównej nie widze :? Jest mi to bardzo potrzebne bo chciałem sobie podkręcić procka a bez zwiększenia napięcia dużo nie zdziałam bo jak zwiększałem FSB to ten procek poszedł tylko do 115 a puzniej już była ciemność i musiałem resetować bios :( Mój sprzęt: Duron 1000Mhz, ECS KT600a,GeForce FX5200 128MB, Segate IV 40GB Zasilacz 300W ATX. Pewnie już to kiedyś było poruszane na forum ale bardzo proszę o pomoc. Będe wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zawsze zostaje drut-mod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon8 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 No myślałem nad tym ale boje sie że moge spi...... płytę główną albo spalić procka a tego bym nie chciał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...