okin Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam może mieliście kiedys taki problem jak ja teraz: -nagle padł mi HDD (bluescreeny w Windzie, niemozliwość utworzenia partycji, nie moge nawet go przelecieć WDclearem),na innym komputerze też nie działa. Dzisiaj wsadziłem do kompa nowego Samsunga na SerialATA- to samo- poszedlem do sklepu - tam jest wszystko OK, zalozyli mi nawet partycje:P Ale u mnie dalej nic.Kontroler (SiI 3112)wykrywa dysk prawidłowo. jeszcze jedna dziwna rzecz:jeden dysk działa chyba prawidłowo i wlasnie z niego teraz jade. moje mobo to Epox EP-8RDA3+ jak myslicie co to może być?? kontrolery dysków padły?? dzięki z góry za jakis help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 może taśma albo zasiłka, w sklepie mogli sprawdzać na swoich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 po pierwsze to spróbuj na innej taśmie, ewentualnie jak masz taka możliwość to zasilacz, jak to nic nie da to pewnie jest to wina płyty, jak jest na gwarancji to zanieś ja do sklepu, zeby tam sprawdzili, może to też być wina systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...