Gość Wintereq Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Witam Potrzebuję od zaraz pomocy od Was. Czy ktoś z Was ma jakiegoś znajomego lub kogoś z rodziny kto pracuje w Allegro? Udało mi się dość do porozumienia ze sprzedawcą u którego kupiłem pseudo modowalnego R9500 i gość powiedział, że odda mi kasę za kartę, jeśli wcześniej skontaktuję się z Allegro i wycofam negatywa, którego mu wystawiłem. Napisałem do Allegro w tej sprawie raz, ale napisali, że takie czynności robią tylko w ostateczności, a ja mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić, bo sprzedawca ani myśli oddać pieniędzy jeśli nie postaram się usunąć negatywa. Da się coś z tym zrobić? Napisałem już drugi raz do Allegro, że udało mi się pójść na kompromis ze sprzedawcą i bardzo, ale to bardzo i proszę o usunięcie negatywa. Dajcie znać czy coś się da w tym kierunku zrobić, będę wielce wdzięczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 a nie uwazasz, ze usuniecie tego negatywa bedzie nie w porzadku wobec innych uzytkownikow allegro, ktorzy tez zakupia pseudo modowalnego r9500????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja kupiłem modowalnego RADEONa 9500@Pro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22828353 OSTATNIA OKAZJA ! HERCULES RADEON 9500@PRO ! w opisie jest nawet 8 potoków (Omegi) zapłaciłem za nią 649 zł, więc co mnie obchodzą inni użytkownicy, ja się patrze na siebie i swoje sprawy, straciłem na tym ponad 120 zł za które mógłbym kupić coś innego, a ten gość na mnie zarobił i ja tego tak nie popuszczę, bo trzeba wkońcu coś zrobić z tym syfem i złodziejstwem w tym kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 (...) więc co mnie obchodzą inni użytkownicy, ja się patrze na siebie i swoje sprawy(...) z takim podejściem nie wiem czy ktoś Ci pomoze... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...