Skocz do zawartości
Gość Wintereq

Ma ktoś znajomego w Allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuję od zaraz pomocy od Was.

Czy ktoś z Was ma jakiegoś znajomego lub kogoś z rodziny kto pracuje w Allegro?

Udało mi się dość do porozumienia ze sprzedawcą u którego kupiłem pseudo modowalnego R9500 i gość powiedział, że odda mi kasę za kartę, jeśli wcześniej skontaktuję się z Allegro i wycofam negatywa, którego mu wystawiłem.

Napisałem do Allegro w tej sprawie raz, ale napisali, że takie czynności robią tylko w ostateczności, a ja mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić, bo sprzedawca ani myśli oddać pieniędzy jeśli nie postaram się usunąć negatywa.

Da się coś z tym zrobić? Napisałem już drugi raz do Allegro, że udało mi się pójść na kompromis ze sprzedawcą i bardzo, ale to bardzo i proszę o usunięcie negatywa.

Dajcie znać czy coś się da w tym kierunku zrobić, będę wielce wdzięczny!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupiłem modowalnego RADEONa 9500@Pro:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22828353

OSTATNIA OKAZJA ! HERCULES RADEON 9500@PRO !

w opisie jest nawet 8 potoków (Omegi)

zapłaciłem za nią 649 zł, więc co mnie obchodzą inni użytkownicy, ja się patrze na siebie i swoje sprawy, straciłem na tym ponad 120 zł za które mógłbym kupić coś innego, a ten gość na mnie zarobił i ja tego tak nie popuszczę, bo trzeba wkońcu coś zrobić z tym syfem i złodziejstwem w tym kraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi