CTD Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 czy dasie je jakos podniesc na asus a7v333? bo mam 3.3v okolo 3.22 : moze to jest przyczyna bledow w grafie? z nieudokumentowanych opcji znalazlem zworki dla raida i napiecia ddr...ale nic o napieciu agp czy VIO: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 to jest raczej wina zasilacza, jaki mash? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 mialem codegen..plyta na nim wariowala i sie sfajkala..nowa plyta nowy proc..i kupilem dwa nowe zasilacze 300w... IMPET(ach coz za marka:P)...na abicie mam tak jak dawniej 3.3 v = 3.51:)...a na asusie okolo 3.22 na identycznym zasilaczu..nie stac mnie na kupno zasilki za 300zl...: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 widzish, u brata abit kt7 pokazooje,ze na codegenie 400w napiecia sa lekko zawyzone, a inne plyty pokazooja 5v-4,8 itp a ja wykozystalem to i zamienilem sie z bratem, dlaem mu tego 400w codegena, a on dal mi 250w enlighta i jestem hepi :PPPPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 ile taki enlight kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 hmm, mysle, ze cos kolo 200 zeta, ale glowy nie dam http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1679 hyhy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=1678 lol to takie ciekawostki, ale qrcze, moze i przekroczysh 200 zeta :/ oboodowa z ym zasilaczem koshtowala ok 400 zeta, wiec ekhmmm, nie wiem ilezasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 a juz myslalem ze enermax za 900zl to najdrozszy zasilacz:P... no to bede musial poszukac tego takiego w granicach 200zl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...