Gość michals87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mam drobny problem z moja plyta chcialbym wyłączyc RAID poniewaz przy uruchamianiu pokazuje mi sie komunikat " press <ctrl+S> or F4 to enter raid....." powiedzcie mi do czego mam wejsc w biosie zeby to wyłączyc bo nic nie znalazlem takiego albo jak to zrobic inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Do tego jest zworka na płycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Do tego jest zworka na płycieA w ktorym miejscu ? koło czego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Nie masz instrukcji? Z tego co pamiętam to jest niedaleko SB, na płycie jest to opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 szczerze mowiac mam ta instrukcje i schemat ale nie wiem jak to sie nazywa zeby wyłączyc RAID bo tam nic nie pisze zwiazane z RAIDEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 RAID jest na SATA, więc tą zworkę trzeba przełączyć. Na pewno znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Znalazłem: SATA_EN1 SEC_SATA1 PRI_SATA1 coś z tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 SATA_EN1 - obok bateryjki, ustaw w pozycji 2-3. Przecież to wszystko pisze w instrukcji :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 DZIEKI ZROBILEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...