Mr.Martin Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam komputer i zainstalowalem Windows 2003 Server Standard -chcem uzyc do tego programu antyvirusowego Norton nnatywirus Enterprise Czy ktos mi moze powiedziec jak przejsc przez te kolejne opcje i wybraz wlasciwa instalacje antyvirusa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fieldy Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Mr.Martin mzoe w nortonie ci nei pomoge ale ustrzege cie przed bledem nie instaluj Nortona to ja musze ci polecic najlepszego najmniej pamieciozernego antyvira na swiecie a jednoczesnie najskutecznejszego z bardzo czesto aktualizwoana baza i wogle full zalet jest to NOD32 [nod32.pl] nie jestem jego producentem ajkby co :PPPP polecam ci go poniewaz sam uzywam i po porstu polecam :D na w2k3 pojdize spokojnei wersja w2kxp jest kompatybilna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ju ci odpowiadam Wybralem nortona bo tylko jego mialem i tylko jego jedynego moglem sciagnac Co do Noda 32 - to poraz pierwszy raz o nim slyze i tak jak przegladalem testy to jednak wypadalas slabo. Zagladnelem na strone i zuwazylem ze sa do pobrania dwie wersje zwykla(testowa) i profesional - jak juz sciagac to sciagac profesional ale niestety nie mozna tego zrobicv bo trzeba podac login i hasloa tekiego ( dobrego) w necie nie znalazlem - moze ty posiadasz ? Innych programow zabardzo nie znam oprocz jednego Antivirenkit ale w wersji 2004 - tylko ze w necie sa w wersji niemieckiej , francuskiej , hipszpanskiej - nie moge znalesc ani a angielskiej ani w polskiej Dlatego padl wybor na symanteca bo go pelno do sciagniecia i "wyprobowania" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys121 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ju ci odpowiadam Wybralem nortona bo tylko jego mialem i tylko jego jedynego moglem sciagnac I chodzi..? Zainstalował sie ? która wersja..? Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ju ci odpowiadam Wybralem nortona bo tylko jego mialem i tylko jego jedynego moglem sciagnac I chodzi..? Zainstalował sie ? która wersja..? Pozdrówka 8.1.xxxx - chodzi bez zadnych problemow i patrze ze latwa do ustawiania - opcji fulla le ustaic bardzo latwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...