Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mam Athlona Xp 1800+ (AGOIA) Soltek SL75DRV5 i pamiątki Elixir :( NIe mogę prockowi ruszać mnożnika więc kręcę go magistralą tylko że przy 147Mhz sprzęt wysiada. Nie wiem co jest bo procek trzyma temp w granicach 44- 50 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 To jest wada płyty ! Max FSb jakie udało się uzyskać to 150 MHz ! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ustawiałem FSB na 150 wtedy pokazujemi płyta A XP 2100+ ale dochodzi do ładowania win i zwis. Jak bezboleśnie odblokować mnożnik?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 To jest wada płyty ! Max FSb jakie udało się uzyskać to 150 MHz ! :cry: No mi na mojej płycie (patrz niżej) to 150 i się bios nie odpala. Czy to pamiątki nie wyrabiają, czy też może płyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Nie mam od kogo <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pamięci pc-333 ale w biosie ustawiałem pamięci na 166 przy procku na default i chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ustawiałem FSB na 150 wtedy pokazujemi płyta A XP 2100+ ale dochodzi do ładowania win i zwis. Jak bezboleśnie odblokować mnożnik?? http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=3969...ght=bezpiecznie szczególnie 2 strona ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dzięki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dzięki za pomoc :)Ja odblokowałem jakieś 2 miechy temu i do teraz chodzi ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 CZytam sobie strone 2 i jutro bedą experymenty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 CZytam sobie strone 2 i jutro bedą experymenty :twisted:Koniecznie zdaj z nich raport ! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 [ Ja odblokowałem jakieś 2 miechy temu i do teraz chodzi ! :twisted: To tak jak ja :) (Również działa do teraz, ale nie wiem dlaczego nie dziłają mi mnożniki powyżej 12??) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 z tego co wiem to istnieją takie dwa gupie mostki i one tworzsą coś w rodzaju przedziałów monożników, musiałbyś je pozmieniać żeby poszło dalej. zara coś o tym poszookam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 z tego co wiem to istnieją takie dwa gupie mostki i one tworzsą coś w rodzaju przedziałów monożników, musiałbyś je pozmieniać żeby poszło dalej. zara coś o tym poszookamJak coś znajdziesz to prosiłbym bardzo o wiadomość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Jeżeli chcesz uzyskać mnoznik większy niż 12,5 musisz zająć się dodatkowo mostkiem L10 na procesorze. Mostek L10 w zakresie 5x do 12,5x ma ustawienie "10" (pierwszy zamknięty, drugi otwarty). Mnożniki od 13x do 20,5 działają przy L10="01". a cały topic tutaj http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=1057&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...