Gość DaMcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 to będzie proste .... chce umieścić własną ikonke zamiast standardowego "e" w ie aby tak było użyłem tego skryptu <link REL="shortcut icon" HREF="ikona.ico" TYPE="image/x-icon"> ikona ma nazwe dlog.ico i umieszczona jest w katalogu głównym czyliiii końcowy efekt (i tu chyba popełniam błąd) powinien wyglądać tak <link REL="shortcut icon" HREF="dlog.ico" TYPE="/x-icon"> a nic się nie wyświetla .... może czegoś brakuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 w href daj cala sciezke, bez type tez powinno ruszyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 :| niestety .... nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 http://msdn.microsoft.com/workshop/Author/...hortcutIcon.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 :wink: ok tylko mam mały problem ... co mam umieścić zamiast SHORTCUT ICON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 zostawic....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dzięki już jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...