ATLON Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 no chodzilo mi ze przez swieta malo liczymy bo wszyscy sa tak objedzeni ze nie maja sily dojsc do kompa zeby go wlaczyc :) a co do rywalizacji to narazie daleko ci nie ucieklismy...napewno cos wykombinujesz zeby zwiekszyc sile swojej druzyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tak trzeba tylko mnie to łamie ze jest 15 gości do liczenia a ledwo 20 wu na dzień robimy w tym z 16-18 to jest generowne przezemnie, donia i qwesta kolegę, a te 3 wu to ta reszta to mnie rozwala i normalnie zniechęca do szukania nowych :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 a myslisz ze u nas jest inaczej ? wiekszosc wu licza 6-8 osob a reszta.. ale ja sie nie poddaje i szukam dalej.. cza byc twardym nie mietkim.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 tak trzeba tylko mnie to łamie ze jest 15 gości do liczenia a ledwo 20 wu na dzień robimy w tym z 16-18 to jest generowne przezemnie, donia i qwesta kolegę, a te 3 wu to ta reszta to mnie rozwala i normalnie zniechęca do szukania nowych :( :(przestan sie z nimi pierdzielic i ich wywal; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 właśnie nie wiem czy tego nie zrobić ale musze sie po prostu dowiedzieć czy ktoś jeszcze liczy, jak nie to won :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 właśnie nie wiem czy tego nie zrobić ale musze sie po prostu dowiedzieć czy ktoś jeszcze liczy, jak nie to won :Dja sie przestalem pierdzielic; szybie pytanie: liczysz? jak mowil nie to sie nawet nie pytale 2 raz; mialem juz dosyc poroszenia o to zeby liczyli; (chociaz jeden kumpel ciagle mowil ze juz nie bedzie liczyc i w koncu policzyl mi ponad 300 jednostek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dokładniu u mnie to samo tylko licze na 3 kompach reszta to szkoda gadać a jak by wszyscy liczyli jak trzeba to bym miał średnio z 60 wu na dobe mówi się trudno i trza szukać dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wiesz jakby u mnie liczyli koło 16/24 wszyscy tez by było z 60-80 wu/dzień a tu dzisiaj widać jest 13 dopiero w tym 5 moich donia tez pewnie 5 i kolegi 3 a reszta sie obija, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mam ich w [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Prąd mi wyłączyli w firmie w piątek i kompy nic nie liczyły przez święta ale już wracam do liczenia. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Prąd mi wyłączyli w firmie w piątek i kompy nic nie liczyły przez święta ale już wracam do liczenia. :twisted:Niech Ci co wylaczyli prad za kare policza dla Ciebie 1000 WU! To chyba nic wielkiego dla Zakladu Energetycznego w Bielsku??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...