Skocz do zawartości
..::SNAP::..

wielki COME BACK >>Snap

Rekomendowane odpowiedzi

no chodzilo mi ze przez swieta malo liczymy bo wszyscy sa tak objedzeni ze nie maja sily dojsc do kompa zeby go wlaczyc :) a co do rywalizacji to narazie daleko ci nie ucieklismy...napewno cos wykombinujesz zeby zwiekszyc sile swojej druzyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak trzeba tylko mnie to łamie ze jest 15 gości do liczenia a ledwo 20 wu na dzień robimy w tym z 16-18 to jest generowne przezemnie, donia i qwesta kolegę, a te 3 wu to ta reszta to mnie rozwala i normalnie zniechęca do szukania nowych :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak trzeba tylko mnie to łamie ze jest 15 gości do liczenia a ledwo 20 wu na dzień robimy w tym z 16-18 to jest generowne przezemnie, donia i qwesta kolegę, a te 3 wu to ta reszta to mnie rozwala i normalnie zniechęca do szukania nowych :( :(

przestan sie z nimi pierdzielic i ich wywal;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie nie wiem czy tego nie zrobić ale musze sie po prostu dowiedzieć czy ktoś jeszcze liczy,  jak nie to won :D

ja sie przestalem pierdzielic; szybie pytanie: liczysz? jak mowil nie to sie nawet nie pytale 2 raz; mialem juz dosyc poroszenia o to zeby liczyli; (chociaz jeden kumpel ciagle mowil ze juz nie bedzie liczyc i w koncu policzyl mi ponad 300 jednostek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz jakby u mnie liczyli koło 16/24 wszyscy tez by było z 60-80 wu/dzień a tu dzisiaj widać jest 13 dopiero w tym 5 moich donia tez pewnie 5 i kolegi 3 a reszta sie obija, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mam ich w [gluteus maximus].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prąd mi wyłączyli w firmie w piątek i kompy nic nie liczyły przez święta ale już wracam do liczenia.  :twisted:

Niech Ci co wylaczyli prad za kare policza dla Ciebie 1000 WU!

To chyba nic wielkiego dla Zakladu Energetycznego w Bielsku???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...