bbc20000 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Mozna takie cudo bylo wygrac na Quakecon 2002. Nie wiem jak wy ale ja bym chyba umarl ze szczescia jak bym mial tak super obudowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A gdzie jest to cudo ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 hehe skopiuj urla tego obrazka i wklej do IE czy czego tam używasz to zobaczysz coś naprawde fajnego. ja też chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 WOW 8O 8O 8O Ale wyj***** w kosmos obudowy 8O No ja oczywiście tesz je chce :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Orzeszku !! Super ta buda. No i do tego jeszcze porządna zawartość :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 znaczy ja może inaczej powiem. obudowy nie chce bo wole swoją. ale tego redeona chętnei bym sobie dorwał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Ja chce ja miec :!: :!: :!: Z zawartoscia oczywiscie :lol: , ale i sama obudowa bym nie pogardzil........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 OMG 8O Zarabista, ja poprosze dwie z zawartosciami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 wole swoja pomalowana na srebrno z czarnymi guzikami i i tymi "przykrywkami" na tacki w cd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Szkoda tylko ze to nie jest normalnie na sprzedaz. A dobrze by bylo. Plus taki 19" monitor w takich samych kolorach. Ale by sie w Doom 3 gralo. Bardziej krwisto na ekranie by bylo!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ej sory ale ja nic niewidze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 A mi się średnio podobają te obudowy... szczerze mówiąc to w ogóle design cheming, kopiowany przez kilkunastu makerów, ani nie jest oryginalny, anie według mnie estetyczny. Obudowa krzywa, idiotyczne nóżki, jeżeli ma w nazwie dragon, to przypomina raczej nadymającą się ropuchę... To tylko moje zdanie, ale wolę bardziej standardowy design, np: Lian-Li. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 ej sory ale ja nic niewidze.. Bo musisz zrobić tak jak powiedział dr. zepsuj. skopiuj urla tego obrazka i wklej do IE czy czego tam używasz to zobaczysz coś naprawde fajnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 pewnie ze fajna ale jak wszystko fajne szybko sie nudzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...