Kamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mam z dyskiem 15 gb segate ,wiec juz nie taki nowy na nim jest system.Ze komp mi sie włacza 5 min to jeszcze wytrzymam ale coraz cześciej wyskakują błedy programów wtedy ten dysk wgrywa sie jak dyskietka :)Jak moge sprawdzic czy jest sprawny ?? Zrobiłem mu scandiska raz znalazł jakies uszkodzone klastry ale nic nie pomogło.Dalem ejszce raz i zauwazyłem ze on przeskakuje o klika procent od razu do przodu ??Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 program SpeenFan i zakladka S.M.A.R.T - podaj jakie masz wartosci przy "reallocated sector count" jak dysk ma bady to potraktuj go HDD regeneratorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 100 , 100 i 36 to wartosci w SMart ale na dole w fittnes ma tylko 3 stopnie czy to ma jakies znaczenie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wlasnie znalazle TO - to twoj komp sie palil ;) fitness w barakach jest podobno omylny - od nowosci tak maja ze ful'a nie pokazuje... za tym 100/100/36 masz same zera czy sa jakies cyferki ? walnij mu defragmentacje i pobaw sie tym regeneratorem - moze jakis wiatrak by mu ise tez przydal ... BTW zmien tytul tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Same zera, defragemntacja przeprowadzona i nic .Wiatraki mam dwa dodatkwe na budzie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 no to ja nie wiem ... ;) skoro dysk jest w normie, nie ma badow, jest po defragmentacji i winda odpala sie 5 minet to chyba czas na stary poczciwy format :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wiesz ile ten system chodzi ??Od stycznia.A moze dysk byc w jakis inny sposob rozwalony niz bady ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble2u Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja mam 40 medalista i mi spadly transwery winda tez sie wooolno wgrywa ...powoli dochodze do wniosku ze seagate ma problem z czyms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...