dysan Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 mam taki problem ktoś mi blokuje porty w mojej sieci osiedlowej (jeden z abonentów) jakim programem moge sprawdzic czy sa poblokowane i jak je odblokowac sa tak poblokowane ze nawet na lokalu od sasiada mam po 100kb a dawniej bylo ponad 1mb pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 [...]mojej sieci osiedlowej(jeden z abonentów)[..]Po tym zdaniu stwierdzam ze jesteś adminem. Nikt ci nie może poblokować portów jeżeli nie ma dostępu do servera , chyba że ktoś ma :) Ps.Znaki interpunkcyjne byłyby mile widziane :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 nie jestem adminem a da sie to jakos obejść albo sprawdzic jakie sa poblokowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Obejść nie można , chyba że masz dostęp do servera . A czy sprawdzić .... nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...