Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Witam. Pytanie do Was drodzy forumowicze :-) Czy ktoś z Was posiada jakieś wiadomości/materiały na temat "mechanizmu mimośrodowego". W całej rozciągłości Internetu nie ma praktycznie żadnych informacji na temat tego mechanizmu. Sprawa jest nie cierpiąca zwłoki :P bo oddanie pracy dyplomowej tuż tuż, a tu zero teorii :/ Może znacie jakieś fora mechaniczne/techniczne :P ? Z góry dzięki za pomoc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a bibliotekaczytelnia akademicka to nieczynna czy moze remont? :) polecam sam korzystam z takiego miejsca i powiem Ci, ze napewno znajdziesz tam cos na ten temat, a w necie to tak jak mowisz ciezko z materialami na ten temat :( sam wiem bo szukalem jakiegos projektu sciagacza np. :) a moze sa na forum jacys "mechanicy" :) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a no bibliotek juz w uzytku byla i conieco znalazlem, ale... nie jest to takei proste jak sie wydaje. Jak by znalazl sie jakis pasjonat to prosze o pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mnie to pewnie czeka...jak na razie to miałem tylko do czynienia ze zjawiskiem mimośdorowości w łożyskach, ale jak widze to chyba delikatny wstęp na ten temat miałem, wkońcu dopiero 1 rok mechaniki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 To zycze powodzenia i wytrwalosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...