Ram1rez Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mój ojciec w prywatnym kompie ma zasilacz no name i ciągle ma zwiechy. Poprosił mnie o to abym sie nim zajął. Wyczyściłem nasmarowałem pastą (takie standardowe kroki) Niby dobrze ale jak wchodze do Biosu i patrze w monitor napieć to 5v jest ciągle na poziomie 5,5v. Szukałem w wielu miejscach ale nie wiem od cego jest to zasilanie i nie wiem czy nie jest za wysokiwe :roll: Może bardziej doświadczeni w tych bojach będą wiedzieć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 To napięcie jest zdecydowanie za wysokie, zmierz je miernikiem dla pewności, jak będzie również wynosiło 5.5V to musisz zmienić zasilacz na nowy bo stary już nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Nie ma sie co dziwic ze tak duzo skorono-name,moze tez byc mobo zle i zle podaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 zmierz na molekisie miernikiem ile jest na czerwonym kabelku (5v) a narazie niech tata kompa nie urzywa jak seiie da bo ejszcze padnie zasilacz i cos ze soba pociagnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...