Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Yo Chcę sobie wgrać najnowszy bios do mojej mobo ver. 1.383+ i wszystko było by OK gdyby nie jedno ale... bios ma nazwę K7VT2+ i to wszystko :? nie nazwya się np: K7VT2+.bin lub K7VT2+.rom tylko poprostu K7VT2+ czyli poprostu nie ma rozszerzenia :? co niestety uniemożliwia mi flash biosu pokazuje mi że plik nie istnieje aha i co ciekawe kiedy w dosie wpisuje dir aby pokazał mi wszystkie pliki i tam plik z biosem nazywa się inaczej a dokładnie K7VT2_"1 i nie wiem co pisze dalej... Jeżeli ktoś wie w czym problem to wielkie THX za odpowiedź. P.S. Flasciach!e z boot'owalnej płyty win98se a bios i program flasciach!ący jest na HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dopisz rozszerzenie np. K7VT2+.rom K7VT2+.bin najlepiej zmien nazwe na nowy.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...