adam_M Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Swego czasu o niej było głośno , ze niby 2 procki ect ect ale mam pytanko czy można to cuś dorwać na terenie polski , na necie w żadnym sklepie ni widu ni słychu ... w jednym z wcześniejszych postów był link i przedstawiona jej wydajnosc w grach w niektórych testach plasował sie zaraz za 9800xt i gejem 5900 ... ale wtedy to szło na beta sterach .. jak teraz sytuacja wygląda ? jeszcze jedno pytanko mam czy ktos z was posiada taką kartę ? i jak rzeczywiście wygląda jej wydajność w stosunku do powyższych ... zasadniczo nie chodzi mi o testy w wydajności gier (drugorzędna sprawa) lecz testy na programie SPECviewperf 7.0 tu jest link tego programu .. http://www.spec.org/gpc/opc.static/opcview70.html zasadniczo zależy mi na wydajnosci w aplikacjach inżynierskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dla profesjonalistów nVidia nie ma sobie równych (w kompach PC). FX jakiś i przeróbka na quadro da ci najlepszą wydajność. karty S3 zawsze miały niedopracowane sterowniki (savage4 wymiatał w UT ale w innych grach klapa), volari moze być bardzo słabe w aplikacjach typu cad't itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 pewnie masz racje ... ale z czystej ciekawosci interesuje mnie wydajnosc tej karty podobnie jak Matroxa Parhelia 512 której wydajność teoretyczna jest również bardzo wysoka .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Jezeli do CADa to tylko Perhelia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 super a jakies testy ?? ma ktos taka karte jak sie zachowuje w Unigrafixie ? albo Catii ? jak wygladaja testy SPECviewperf 7.0 ? ... a moze fx5900xt i mod ja quadro ? cholera mam dylemat bo o ile mnie pamiec nie myli ten matrox cos kolo 1500 stoi ... a jak bym dorwal fx 5900 i mod na quadro3000 to teoretycznie karta 8000 warta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 poszukaj testow gdzies na http://www.tomshardware.com/ wydajnosc tego cuda byla spowodowana optymalizacja sterow do 3dmarkow i gier testowych . . . poza tym ponoc klapa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...