Skocz do zawartości
adam_M

XGI VOLARI DUO

Rekomendowane odpowiedzi

Swego czasu o niej było głośno , ze niby 2 procki ect ect ale mam pytanko czy można to cuś dorwać na terenie polski , na necie w żadnym sklepie ni widu ni słychu ...

w jednym z wcześniejszych postów był link i przedstawiona jej wydajnosc w grach w niektórych testach plasował sie zaraz za 9800xt i gejem 5900 ... ale wtedy to szło na beta sterach .. jak teraz sytuacja wygląda ?

jeszcze jedno pytanko mam czy ktos z was posiada taką kartę ? i jak rzeczywiście wygląda jej wydajność w stosunku do powyższych ... zasadniczo nie chodzi mi o testy w wydajności gier (drugorzędna sprawa) lecz testy na programie SPECviewperf 7.0 tu jest link tego programu .. http://www.spec.org/gpc/opc.static/opcview70.html

zasadniczo zależy mi na wydajnosci w aplikacjach inżynierskich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla profesjonalistów nVidia nie ma sobie równych (w kompach PC). FX jakiś i przeróbka na quadro da ci najlepszą wydajność. karty S3 zawsze miały niedopracowane sterowniki (savage4 wymiatał w UT ale w innych grach klapa), volari moze być bardzo słabe w aplikacjach typu cad't itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super a jakies testy ?? ma ktos taka karte jak sie zachowuje w Unigrafixie ? albo Catii ? jak wygladaja testy SPECviewperf 7.0 ? ...

a moze fx5900xt i mod ja quadro ? cholera mam dylemat bo o ile mnie pamiec nie myli ten matrox cos kolo 1500 stoi ... a jak bym dorwal fx 5900 i mod na quadro3000 to teoretycznie karta 8000 warta ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...