mroczny demon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 niedawno kupiłem fx 5200 i nie idzie w nim załonczyć wyjścia na tv. może akurat trafiłem na wadliwą karte.nie wiem co robić gdzie można się czegoś dowiedziec lub czy jest jakiś program do włonczenia ukrytych obcji do tv out. pomocy !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Potrzebujesz: - sterowniki nVidia http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp - kabelek svideo/tv (chinch lub scart) - telewizor (najlepiej obsługujący svideo, ale nie koniecznie jak już to wszystko połączysz (TV powinien być włączony) opcje wyjścia uaktywnią się w ustawieniach karty, szukaj 'nview'. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczny demon Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 mam wszystko kabel stery ale w zakładce nview nie idzie nic wybrać tak jak by coś blokowało opcje nawet nie idzie włączyć klonowania obrazu. przypuszczam że trafiłem lipny model . dzięki za podpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 A to co innego ;-) karta może po prostu nie obsługiwać klonowania, ale przełączenie z monitora na TV powinno być aktywne. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mroczny demon Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 cze wszystkim już sprawa się wyjaśniła karta działała od nowości winą był mój stary telewizor który nie wysyłał sygnału do karty tak jak trzeba podłaczyłem kompa do innego odbiornika i wszystko działa !!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...