Racoclan Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Mam taki problem ponieaz zainteresowala mnie ta funkcja ktora umozliwia sluchanie muzyki z cd bez odpalania systemu na plycie asusa, wszystko pieknie ladnie wyglada i jest opisane ale ja jej nie moge uaktywnic wszystko zrobilem zgodnie z instrukcja plyty glownej i cos jest nie tak prosil bym o jakies rady tych ocob co uzywaja tej funkcji albo mialy z nia stycznosc .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke666 Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 Niedawno zakupilem Asusa a7v880 i rowniez nie moge korzystac z tej funkcji. Probowalem wszystkiego, ale z tego co znalazlem na roznych forach wnioskuje ze nie bedzie mi dane uzywac tej funkcji.. bo ona po prostu nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 W sumie też mam a7v600 ale jeszcze nie próbowalem uaktywnienia tej funkcji. trzeba będzie spróbowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHIKEN Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mam takie pytanie w sprawie tej płyty głównej. czy na tej płytce pójdzie Athlon 800 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...