Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam pytanko, ile moge mieć linijek w podpisie taką czcionką jak obecnie (bo sie zastanawiam jak to rozplanować)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jak będzie ich za dużo to ierwszy się dowiesz. Myślę że tyle co masz jest "w sam raz" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 No na razie mi starcza, ale tak z 6-7 by sie przydało za jakiś czas na linki. ;) Chyba że komuś sie zechce zrobić to żeby nie zaliczało itp. do ilości znaków to by było fajnie, bo linki by można w jednej linijce wsadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 No na razie mi starcza, ale tak z 6-7 by sie przydało za jakiś czas na linki. ;) Chyba że komuś sie zechce zrobić to żeby nie zaliczało itp. do ilości znaków to by było fajnie, bo linki by można w jednej linijce wsadzić. Nie zapodawałbym tylu linijek w sigu, może bardziej horyzontalnie to rozwiń ?? Nie narazisz się przynajmniej na kasację podpisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...