Pure Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak wyzejsz szukamy nowych uczestników :D Mamy obecnie 88 miejsce ale szybko sie pniemy do góry. MAM już 12.Jestesmy dość nisko więc jest o co WALCZYĆ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Potrzebni jestescie WY drodzy chetni do liczenia gdyż chcielibysmy przegonić Olsztyn amd team. Dlatego karzda dusza i kardzy mhz potrzebny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 jak dolicze do 100 to sie na 99% dolacze:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Do 100% czy jednostek a tak przy okazji mógłbyś mi wytłumaczyć jak zainstalowac seti na lindowsie gdyz mam dostep wolny do wszystkich kafejek empika a tam jest ten lindows ktorego niemoge pojąć. Dzieki że sie morze dołaczysz każdy jest wazny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 do 100 jednostek - co do lindowsa - to w zyciu na oczy go nie widzialem - takze nie bardzo Ci pomoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ale lindows to jest opart na linuksie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 to ja dodam: Please note before joining or switching to a new group:If this is the first group you have ever joinedthen all of your current credit will be given to thisgroup, in addition to all new credit you receive.If you are currently a member of a group and are switching to another group, the new group will receiveall of your credits, the old groups total will be decreased byyour credit amount.Joining a group does not affect your personal creditstatistics in any way. TO MORZE zainteresować ZAINTERESOWANYCH przejsciem do nas. :D O ile dobrze zrozumiałem co tam jest napisane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Do nas w sensie Tweak.pl, czy do nas, do Was?? Team Bartekx16.??? Bo napisali tam że to dotyczy ludzi, kont które zmieniają drużenę, a niedotyczy to sub temów.... bo wiadomo, ze jest to liczenie pod jedno konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Raczej zle :-) Tam chodzi o to, ze jesli bys odlaczy sie od Tweak i poszedl gdzies tam to zabierasz ze soba wszystkie jednostki i dostaje je nowa grupa. W Towim przypadku jesli ktos sie ma zamiar dolaczyc do Twojego "grupy" (a tak naprawde podgrupy) to nic to nie da - poprostu ten ktos zmienia nazwe usera na Twojego maila i zaczyna oddawac jednostki, ktore przeliczy na nowe, wspolne konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 AHA dzieki a juz sie cieszyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...