Skocz do zawartości
Pure

Szukamy nowych członków do teamy Bartekx16

Rekomendowane odpowiedzi

Do 100% czy jednostek a tak przy okazji mógłbyś mi wytłumaczyć jak zainstalowac seti na lindowsie gdyz mam dostep wolny do wszystkich kafejek empika a tam jest ten lindows ktorego niemoge pojąć. Dzieki że sie morze dołaczysz każdy jest wazny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja dodam:  

Please note before joining or switching to a new group:If this is the first group you have ever joinedthen all of your current credit will be given to thisgroup, in addition to all new credit you receive.If you are currently a member of a group and are switching to another group, the new group will receiveall of your credits, the old groups total will be decreased byyour credit amount.Joining a group does not affect your personal creditstatistics in any way.
TO MORZE zainteresować ZAINTERESOWANYCH przejsciem do nas. :D O ile dobrze zrozumiałem co tam jest napisane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej zle :-)

Tam chodzi o to, ze jesli bys odlaczy sie od Tweak i poszedl gdzies tam to zabierasz ze soba wszystkie jednostki

i dostaje je nowa grupa.

W Towim przypadku jesli ktos sie ma zamiar dolaczyc do Twojego "grupy" (a tak naprawde podgrupy)

to nic to nie da - poprostu ten ktos zmienia nazwe usera na Twojego maila i zaczyna oddawac jednostki,

ktore przeliczy na nowe, wspolne konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...