Skocz do zawartości
sebasw

nadal nie udana walka - n 6310 plus Bluetooth MSI

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos zestawial polaczenie bluetooth z nokia 6310 ?

nie moge dac rady :(

mam modul na usb, MSI, pisze, ze dziala z NOkia i sterowniki i soft MSI laczy sie z telefonem bez problemu

jednak pc suite cos nie moze

laczyt sie i po 5 sekundach rozlacza.

Ktos sie z tym spotkal ? zupelnie nie wiem co robic....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda mi 40 zlotych, zwlaszcza, ze konczy mi sie umowa i za 3 tyg. bede mial SE P800 (nokii juz chyba nigdy nie kupie)

dlatego wolalbym za friko rozwiazac problem.

Nowy soft wgyrwano mi w serwisie w Bielsku - mialem gwarancje i bylo za darmo, wiec ....

teraz nie bede placic napewno, nokii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukaj na forach o telefonach komórkowych. Kabel kupisz na allegro. Soft ściągniesz za darmo. Ale skąd firmware wziąć to prawdę mówiąc nie wiem. Ze mną to było tak. Kumpel miał 6310i i nie działał mu Bluetooth. Jak ja kupiłem to się okazało że u mnie działa. Sprawdziliśmy softy i się okazało że to musi być tak jak napisałem wyżej. Kumpel poszedł do serwisu Nokia, miał telefon na gwarancji i mu wgrali za darmo - bo to wada telefonu a nie Twoje widzimisę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja Ci mogę powiedzieć że poprostu działa i już :) da się wgrać grafiki, książkę telefoniczną, wysyłać SMS-y z kompa, zrobić backup wszelkich ustawnień na kompie, wgrać programy w Javie... i wysłać wizytówkę do kogoś innego przez Bluetooth... i tyle heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi