sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 czy ktos zestawial polaczenie bluetooth z nokia 6310 ? nie moge dac rady :( mam modul na usb, MSI, pisze, ze dziala z NOkia i sterowniki i soft MSI laczy sie z telefonem bez problemu jednak pc suite cos nie moze laczyt sie i po 5 sekundach rozlacza. Ktos sie z tym spotkal ? zupelnie nie wiem co robic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Hmm skoro dziala to moze uzyc jakis alternatywnych programow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A jaka masz wersje softu w phonie? Btw jesli jakis baran sciagal Ci simlocka i nie wykonal pelnego flashu oprogramowania aparatu to wlasnie masz tego efekt...... Pozdro Krzysiek Mi w kazdym razie pelen flash aparatu pomogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 wer. 5.01 simlocka zdejmowalem sam, poprzez wpisanie kodu ale robilem to nie dawno,. z simlockiem problemy byly takze. Co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Idz do jakiegos serwisu telefonow i zapytaj ile kosztuje pelen flash nokii z tego co sie dowiadywalem okolo 40 zeta ja mialem za darmo poprostu naprawilem kolesiowi z serwisu komputer. Pozdro Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 szkoda mi 40 zlotych, zwlaszcza, ze konczy mi sie umowa i za 3 tyg. bede mial SE P800 (nokii juz chyba nigdy nie kupie) dlatego wolalbym za friko rozwiazac problem. Nowy soft wgyrwano mi w serwisie w Bielsku - mialem gwarancje i bylo za darmo, wiec .... teraz nie bede placic napewno, nokii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 jesli nie masz softu min. 5.50 to Ci nie zadziała. Sprawdzone w moim przypadku i wieeeeeeeeelu innych. Koniec tematu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 co za dziadostwo ta nokia :((( da sie gdzies wgrac 5.5 za jakas niska cene ? a moze sam wgram ? jaki kabel trza kupic ? program ? trudne to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 szukaj na forach o telefonach komórkowych. Kabel kupisz na allegro. Soft ściągniesz za darmo. Ale skąd firmware wziąć to prawdę mówiąc nie wiem. Ze mną to było tak. Kumpel miał 6310i i nie działał mu Bluetooth. Jak ja kupiłem to się okazało że u mnie działa. Sprawdziliśmy softy i się okazało że to musi być tak jak napisałem wyżej. Kumpel poszedł do serwisu Nokia, miał telefon na gwarancji i mu wgrali za darmo - bo to wada telefonu a nie Twoje widzimisę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 tak, wiem, ze wada, ale za wgranie softu w serwisie w Bielsku biora 50 zl, a jak pisalem za 3 tyg. bede mial P800, wiec nokie pewnie sprzedam.... zatem nie oplaca mi sie, a szkoda, bo chcialbym potestowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 to ja Ci mogę powiedzieć że poprostu działa i już :) da się wgrać grafiki, książkę telefoniczną, wysyłać SMS-y z kompa, zrobić backup wszelkich ustawnień na kompie, wgrać programy w Javie... i wysłać wizytówkę do kogoś innego przez Bluetooth... i tyle heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 szkoda, ze nie sprawdze ! :) dzieki btw: od kiedy 5.5 jest na rynku ? ja wgrywalem soft w sierpniu 2003 i wgrali mi 5.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja kupiłem przed wakacjami 2003 w Erze i był z nowym softem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no to mi w serwisie wgrali nie najnowszy soft :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...