Cyku Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 elo ! posiadam procek axda2000dkt3c 4115026280808 aiuga 0236mpm do podkręcenia kupiłem naklejke na alegro ! w dalszym ciągu tego nie rozgryzłem ! jeżeli ktos ma dokładną instrukcje albo wie jak to zrobic przosze o maila cykudzik@o2.pl ati 9100 , 256 ramu , płyta głowna epox 8rda3 nforce 2 . mnożnik zablokowany na magistrali 166 nie startuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 do podkręcenia kupiłem naklejke na alegro ! w dalszym ciągu tego nie rozgryzłem ?????????jaka naklejke?? o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mowisz o tej 'naklejce' ktora sluzy odblokowywania mnoznika czy tam athlonizowania duronow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyku Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no własnie naklejki do rozblokaowania mnożnika ! miała zwierac tam scieżki ... no nakleiłem i mnożnik dalej zablokowany ! wie ktoś jak to zrobić ! jak to sie nakleja ! a może jest inny praktyczny sposób ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a moze masz "zielonogo" z widocznymi sciezkami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyku Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 to jest brązowy i są tam scieżki L1 , L2 , L3 itp. naklejam na L1 i nie działa ! własnie nie wiem jak to zrobic czy nakleic ! cykudzik@o2.pl jak ttos ma instrukcje to please ! jak odblokowac mnożnik ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeloo Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 To taka naklejka dzieki której nie trzeba się męczyć z olowkiem grafitowym?.... a gdzie konkretnie sie takie kupuje? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyku Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 te naklejki czy gómki jak zwał to zwał były na allegro ale wycofali wszystkie aukcje ( nie wiem czemu ) w sumie nie dostałem instrukcji i nie wiem gdzie to nakleic ! a o co chodzi z tym ołowkiem grafitowym słyszałem ze to tez dobry sposób na unlock Amd ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...