xan Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Ktora z tych kart wybrac (i dlaczego) ? Gainward GeForce 4 PP Pro/450 (64MB TV) Dream GeForce4 MX440 (64MB TV) A moze polecacie cos innego w cenie powiedzmy +- 400zl. ? Zadna z nich za ch#$%. Dokladnie ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Dokladnie ;) . jasne, wybierz voodoo3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Dokladnie ;) . jasne, wybierz voodoo3... A czy ja to powiedzialem cwoku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Dodaj Palit GF3 Ti 200 do ankiety ! co sie tak podniecasz? przeciez gf3 ti 200 to okrojona wersja gf3 (okrojona z megahercow). poza tym palita mozesz porownywac z dreamem (sa siebie warte), ale gainward nawet mimo jakichs drobnych wpadek prducenta to jest inna liga... jak masz wybierac, to kup cos markowego. raczej omijaj pality, dreamy, hisy itp., niewazne czy bedzie to nvidia czy ati... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 A czy ja to powiedzialem cwoku . a czy ja napisalem, ze ty tak powiedziales? poza tym troche kultury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 A czy ja to powiedzialem cwoku . a czy ja napisalem, ze ty tak powiedziales? poza tym troche kultury... Cytowales moj post , a co do niewidi to bym nigdy nie kupil wystraczylo mi wlaczyc rozdzialke 1200 na 1000 na pulpicie i juz wszystko jasne . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 i na koniec jeszcze jedno, do wszystkich FANÓW tzw. PEŁNYCH, NIEOKROJONYCH wersji kart. Zauważcie, że durony i celerony, które większość z nas posiada to okrojone wersje odpowiednio athlona i p3/p4... ...a w ogole pytanie, bylo czy wybrac gf 4 mx gainwarda czy dreama. malo kto odpowiedzial na to pytanie, ale kazdy cwaniakuje i przechwala sie ile wlezie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 ...a w ogole pytanie, bylo czy wybrac gf 4 mx gainwarda czy dreama. malo kto odpowiedzial na to pytanie, ale kazdy cwaniakuje i przechwala sie ile wlezieMoze kolega z problemem nie wie ile kosztuja karty gf3ti200, ktore sa super jak za ta kase (ponizej 400 pln). Chce kupic gf4mx440 wiec moge wydusic z siebie glosne NIE. Jest to jak najbardziej na temat dopuki kolega z problemem powie ze chce miec gf4mx440 chocby nie wiem co :) Kolega z problemem = Tomer :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...