Brevis Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Mam takie male pytanko,czy ktos z Was probowal zmieniec bios na ten najnaowszy do 48(vs06) i czy to wszystko dziala??Sam mam aktualnie vs 02 i spoks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja zmienilem w mojej nagrywarce (LiteOn 40x12x48 (S)) bios na vs06 od modelu 48x12x48 i dziala wszystko ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 A ja na moim 40125S mialem firmware zs0j i nic nie zmieniałem, bo od razu miałem Mt.Rainiera, a pod clonecd 48x :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Dziala Ale wersja vs02 jest dla mnie lepsza, bo przy nagrywaniu do 40* zaczyna z maksymalnymi obrotami, wiec 40* jest w P-CAV W nowszych biosach juz przy nagrywaniu 40 robi sie CAV - nagrywanie rozpoczyna sie wolniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja zmienilem w mojej nagrywarce (LiteOn 40x12x48 (S)) bios na vs06 od modelu 48x12x48 i dziala wszystko ok[/quote To podziwiam ,ze ten bios chodzi Ci,przeciez "s"ma w ogóle inny chipset sterujacy ,a ty wsadziłes bios od w.Sprawdz sobie na cdr info albo ja juz swiruje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja zmienilem w mojej nagrywarce (LiteOn 40x12x48 (S)) bios na vs06 od modelu 48x12x48 i dziala wszystko ok To podziwiam ,ze ten bios chodzi Ci,przeciez "s"ma w ogóle inny chipset sterujacy ,a ty wsadziłes bios od w.Sprawdz sobie na cdr info albo ja juz swiruje? O ile ja pamietam, to chipset ma ten sam... wersja 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ja zmienilem w mojej nagrywarce (LiteOn 40x12x48 (S)) bios na vs06 od modelu 48x12x48 i dziala wszystko ok To podziwiam ,ze ten bios chodzi Ci,przeciez "s"ma w ogóle inny chipset sterujacy ,a ty wsadziłes bios od w.Sprawdz sobie na cdr info albo ja juz swiruje? O ile ja pamietam, to chipset ma ten sam... wersja 5 Wielkie sorrki !!!!!Jednak to ja swirowałem ,masz calkowita racje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...