Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Chcę zestawić bezprzewodowe połączenie pomiędzy dwoma maszynami z zamontowanym Intel Centrino. Gdzieś (nie wiem już gdzie), przeczytałem że takie połączenie zostanie zestawione automatycznie bez potrzeby prekonfiguracji czy kupowania Access Pointa. Proszę o sugestie, co może być nie tak i co powinienem zrobić by komputery się widziały. Obydwa notebooki mają zainstalowane WinME. Komunikacja przez skrętkę odbywa się bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 musisz włączyć tryb ad-hoc. Dodatkowo sprawdź, czy masz przycisk na obudowie wyłączający transmisją bluetooth i WiFi. Jeśli masz, upewnij się że jest w pozycji ON!!! Ostatnio kombinowałem 30minut, zanim obczaiłem że niektóre lapy mają coś takiego dla bezpieczeństwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...