Misiu15go Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Jak w temacie składam WC i szukam nagrzewnicy i mam zamiar wybrać się na szrot i moje pytanie jest takie gdzie w Poznaniu są szroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Początek Umultowskiej (od Lechickiej, po lewej stronie jeszcze przed Tymienieckiego). Zagadaj z facetem, to Cię zaprowadzi na dół do "bunkra" - powinieneś coś znaleźć. Najlepiej atakować w środę/czwartek, bo zazwyczaj w piątki wywożą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Początek Umultowskiej (od Lechickiej, po lewej stronie jeszcze przed Tymienieckiego). Zagadaj z facetem, to Cię zaprowadzi na dół do "bunkra" - powinieneś coś znaleźć. Najlepiej atakować w środę/czwartek, bo zazwyczaj w piątki wywożą.Kupiłeś tam akąś nagrzewnice jak tak to jaką i za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wiesz, ja to mam tam dobre układy, bo brałem od nich dość dużo aluminium i miedzi... Kupiłem tam kiedyś nagrzewnicę od dużego fiata - koleś wziął ode mnie 10zł. Poza tym dość często widywałem tam kadeciaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja kupilem swoja na gorczynie - za weglowa - 20zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja kupilem swoja na gorczynie - za weglowa - 20zl :)Można wiedzieć jaką nagrzewnice kupiłeś i czy tam gdzie kupowałeś był duży wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nagrzewnic nie bylo duzo - duzo bylo chlodnic. a co to jest za nagrzewnica to nie wiem - ale mam ja juz z 3 lata. gdzies mi sie obilo ze od forda - ale to nic ciekawego - poza tym teraz stala pol roku i ja przezarlo bo cos przecieka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...