MeHow Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Huk. Szukalem i szukalem i tylko trafialem na mnozniki w antku. Jesli ktos zna linki (z obrazkami najlepiej) lub poprostu zechce mi poradzic bede wdzieczny. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Ta sprawa była poruszana nawet pare dni temu na forum. Z zresztą jak chcesz to mogę Ci podesłać. Plik jest w formacie PDF więc Acrobad Reader required. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Huk. Szukalem i szukalem i tylko trafialem na mnozniki w antku. Jesli ktos zna linki (z obrazkami najlepiej) lub poprostu zechce mi poradzic bede wdzieczny. Pozdrawiam Zdejmujesz wentyl i łączysz ze sobą 5 kolejnych mostków ! Analogicznie jak w Athlonie tylko bez kleju (pasty) i farby srebrnej lecz tylko ołówkiem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Huk. Szukalem i szukalem i tylko trafialem na mnozniki w antku. Jesli ktos zna linki (z obrazkami najlepiej) lub poprostu zechce mi poradzic bede wdzieczny. Pozdrawiam Zdejmujesz wentyl i łączysz ze sobą 5 kolejnych mostków ! Analogicznie jak w Athlonie tylko bez kleju (pasty) i farby srebrnej lecz tylko ołówkiem ! Dokładnie te 5 mostków tam gdzie pisze na procu L1 athlon duron nie ma znaczenia wszędzie robi się tak samo jedynie z Athlonem xp są większe problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...