Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Jak w temacie - przydałby się, już raz zapomniałem pompki włączyć (teraz mam 24h/dobę) - i po 2 min. jak mi woda w rurkach zawrzała... Proc i reszta cała, ale wolałby w przyszłości tego uniknąć. Jaki miernik przepływu i skąd, bo na taki Innovatek'a za ok. $25, albo elektroniczny za ok. $60 to dzięki. Może wodomierz??? Próbował ktoś? Swoją drogą to ten mój Duron musiał ponad 100C wytrzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Podłącz sobie pompke do listwy rzaem z kompem zawsze jak włączysz listwe załączysz też pompkę migdy nie zapomnisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Mam pod listwe, ale jej nie wylaczam bo musze miec kilka urzadzen non-stop pod pradem - poza tym nie takie bylo pytanie! Miernik przeplywu i tyle! Tylko gdzie i skad??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Mam pod listwe, ale jej nie wylaczam bo musze miec kilka urzadzen non-stop pod pradem - poza tym nie takie bylo pytanie! Miernik przeplywu i tyle! Tylko gdzie i skad??? Myślę, że najprędzej w sklepie hydraulicznym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Myślę, że najprędzej w sklepie hydraulicznym... Nie ma - tylko wodomierze Myslalem ze moze specjalisci od WC juz cos lepszego od wodomierza i tanszego od flow-o-matica wymyslili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Gr00bY Mazur"] Myślę, że najprędzej w sklepie hydraulicznym... Nie ma - tylko wodomierze Myslalem ze moze specjalisci od WC juz cos lepszego od wodomierza i tanszego od flow-o-matica wymyslili... Nie wiem w czym widzisz problem ? 8O 8O Zastosuj tak jak ja, przekaznik z cewka 12V wlaczajacy pompke. Proste jak drut a praktyczne ! Zalaczasz kompa, zalacza sie WC w tej samej chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 mi sie wydaje ze to jest calkiem niezly pomysl ---> http://www.overclockers.com/tips642 sam mysle nad zrbieniem tego , mo tez mialem ten sam problem ze pewnego razu pompka sie poprostu spalila i sie woda zagotowala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Nie wiem w czym widzisz problem ? 8O 8O Zastosuj tak jak ja, przekaznik z cewka 12V wlaczajacy pompke. Proste jak drut a praktyczne ! Zalaczasz kompa, zalacza sie WC w tej samej chwili. Ok, tylko wlasnie ja potrzebuje cos nie tylko anty-zapominalskiego, ale rowniez (przede wszystkim) WSKAZNIKA PRZEPLYWU, zebym wiedzial czy np. pompka sie nie zjarala i inne takie... Nie chce tego rozpoznawac na wech (ach, ten zapach przypalonej pasty silikonowej) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 mi sie wydaje ze to jest calkiem niezly pomysl ---> http://www.overclockers.com/tips642 sam mysle nad zrbieniem tego , mo tez mialem ten sam problem ze pewnego razu pompka sie poprostu spalila i sie woda zagotowala No, o cos takiego mi chodzilo - troche skomplikowane, ale pewnie sie uda. A jaki fajny czajnik na 2 stronie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 nie probowalem tego ale mysle ze wystarczy zrobic trojnik i do 3 wyjscia podpiac czujnik cisnieniowy- pompka pracuje jest jakies tam cisnienie, przestaje pracowac cisnienie spada, czyjnik oczywiscie z wlacznikiem ktory podpinasz pod pompke. musialbys oczywiscie wczesniej zmierzyc cisnienie i odpowiednio dobrac czujnik. osobiscie widzialem taki czujnik rozbierajac elektryczny podgrzewacz do wody, tyle ze tam ciut inne cisnienia sa. mysle ze to jednak tylko kwestia dobrania odpowiedniego czujnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...