Hipek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Producent określa wartość taktowania tych pamięci maksymalnie na 300 MHz. Jakie wartości można uzyskać po zastosowaniu radiatorów? Które radiatory (aluminiowe, miedziane) i jakiej firmy polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja na aluminiowych mam 303.8 i ni grama więcej - po jakiejś godzinie grania zaczynają się walić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja na aluminiowych mam 303.8 i ni grama więcej - po jakiejś godzinie grania zaczynają się walić...No na tyle to mi chodzą bez radiatorów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 No wiec wlasnie... Lepiej sobie odpuscic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 lepiej zrób vmem moda i dopiero radiatorki załóż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Obawiam sie, że przy Vmodzie to juz by aktywne chlodzenie pamieci bylo potrzebne ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Podwyższyłem napięcie w biosie na szynie AGP z 1,5 do 1,7 i pamięci chodzą bezproblemowo na 325. Musiałem jednak procesor puścić nominalnie, bo mi zasilacz nie wyrabia. W 3DMarku03 gładko 5209 pkt. To chyba niezły wynik, zważywszy, że mam niefirmowy RAM 266 (co prawda chodzi na 333 przy timingach 2.5, 2, 2, 7 i napięciu 2.8) Dalsze podnoszenie napięcia szyny AGP nie przekłada się na podniesienie taktowania pamięci...karta wywala błędy. Pokusić się teraz o założenie radiatorów? Muszę chyba też pomyśleć jednak o nowym zasilaczu no i nowej RAM... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja mam samsungi 3,3 ns i działają na 702 więcej nie próbowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 bez radiatorów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...