dzuby Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Czesc Mam zamiar zbudowac sobie chlodzenie wodne i nie wiem jaka pompe zastosowac. chodzi mi o cos cichego i w miare taniego( najlepiej zeby mozna ja bylo wymontowac z czegos :) moze jakies sugestie? przeplyw nie jest najwazniejszy bo chce tym chlodzic tylko durnia 750. z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Czesc Mam zamiar zbudowac sobie chlodzenie wodne i nie wiem jaka pompe zastosowac. chodzi mi o cos cichego i w miare taniego( najlepiej zeby mozna ja bylo wymontowac z czegos :) moze jakies sugestie? przeplyw nie jest najwazniejszy bo chce tym chlodzic tylko durnia 750. z gory dzieki za odpowiedz. Do Durnia 750 to WC raczej nie jest potrzebne, a jak szukasz pompki to odwiedz najlepiej sklep Zoologiczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Czesc Mam zamiar zbudowac sobie chlodzenie wodne i nie wiem jaka pompe zastosowac. chodzi mi o cos cichego i w miare taniego... AquaSzut 600 powinna spelnic Twoje kryteria - cena 36zl (w sklepie Mate http://siliconvalley.pl/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 jak do durnia to ja bym zalozyl bez namyslu wc a co dopompki do zbieram na jakas ze slabszych pomp do CO pompa okolo 2000 l/h 3 biegowa cicha i wydajna przebije kazda pompke akwariowa a cena mysle ze nie bedzie nawyzsza no i jest niezatapialna wlacza sie w obiek to tez plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 jak do durnia to ja bym zalozyl bez namyslu wc a co dopompki do zbieram na jakas ze slabszych pomp do CO pompa okolo 2000 l/h 3 biegowa cicha i wydajna przebije kazda pompke akwariowa a cena mysle ze nie bedzie nawyzsza no i jest niezatapialna wlacza sie w obiek to tez plus najtansza ok. 220 zl, a jak w hurtowni to nawet mniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 mam brata co pracuje w tej branzy wiec powinno byc taniej wezme najslabsza jaka bedzie bo do wc wiekszej nie potrzeba a jezeli chodzi o wykrecanie to kolega wykrecil pompe z ... PRALKI i jest happy cicha i wydajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 mam brata co pracuje w tej branzy wiec powinno byc taniej wezme najslabsza jaka bedzie bo do wc wiekszej nie potrzeba a jezeli chodzi o wykrecanie to kolega wykrecil pompe z ... PRALKI i jest happy cicha i wydajna A jakiej pralki,tak z cztstej ciekawosci???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 tego to jush nie iwem niestety jego duren krecony z 1000@1333 ma okolo 37st na samochodowej nagrzewnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...