Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Mam zamiar zbudowac sobie chlodzenie wodne i nie wiem jaka pompe zastosowac. chodzi mi o cos cichego i w miare taniego( najlepiej zeby mozna ja bylo wymontowac z czegos :) moze jakies sugestie? przeplyw nie jest najwazniejszy bo chce tym chlodzic tylko durnia 750. z gory dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc

Mam zamiar zbudowac sobie chlodzenie wodne i nie wiem jaka pompe zastosowac. chodzi mi o cos cichego i w miare taniego( najlepiej zeby mozna ja bylo wymontowac z czegos :) moze jakies sugestie? przeplyw nie jest najwazniejszy bo chce tym chlodzic tylko durnia 750. z gory dzieki za odpowiedz.

Do Durnia 750 to WC raczej nie jest potrzebne, a jak szukasz pompki to odwiedz najlepiej sklep Zoologiczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do durnia to ja bym zalozyl bez namyslu wc a co dopompki do zbieram na jakas ze slabszych pomp do CO pompa okolo 2000 l/h 3 biegowa cicha i wydajna przebije kazda pompke akwariowa a cena mysle ze nie bedzie nawyzsza no i jest niezatapialna wlacza sie w obiek to tez plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak do durnia to ja bym zalozyl bez namyslu wc a co dopompki do zbieram na jakas ze slabszych pomp do CO pompa okolo 2000 l/h 3 biegowa cicha i wydajna przebije kazda pompke akwariowa a cena mysle ze nie bedzie nawyzsza no i jest niezatapialna wlacza sie w obiek to tez plus

najtansza ok. 220 zl, a jak w hurtowni to nawet mniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam brata co pracuje w tej branzy wiec powinno byc taniej  wezme najslabsza jaka bedzie bo do wc wiekszej nie potrzeba a jezeli chodzi o wykrecanie to kolega wykrecil pompe z ... PRALKI i jest happy cicha i wydajna

A jakiej pralki,tak z cztstej ciekawosci????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...