Działo Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mój "Tytan" wydaje z siebie już ostatnie jęki, niestety nie mam za dużo waluty - ostatnie wydatki :/ Więc szukałem jakiegoś "śmigła" i znalazłem coś takiego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9872 Potrzebuje szybkiej opini ponieważ jutro musze coś kupić - teraz śmigam na Arktiku do obudowy przykręconym na radiator :) Aaaa, procek ten co widać na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Styknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja moge sie wypowiedziec na temat wentyla mam 2takie w budzie i sa nawet ciche ale szybko sie wyrabiaja po jakims miesiacu u mnie staly sie odrobinke glosniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...