nieo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Przeskanowałem sobie windoze antywirem, usunąłem wirusy i trojany. Po tej operacji nie uruchamia mi się żaden plik wykonywalny, czyli *.exe... Wyskakuje komunikat "windows nie może odnaleźć pliku", tyle że pliki są ale nie chcą się uruchamiać. Normalnie krew mnie chyba zaleje!!! Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 jaki OS ? wczoraj miałęm podobny probvlem ... jak załadowałem 98 problemem był konflikt z jakimś urządzeniem w moim przypadku kodek nvida ...spróbuj może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Xp Pro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 te pliki exe ktore niedzialaja byly zapewne wczesniej zainfekowane i pewnie wskutek dzialania wirusa lub tez antyvira ktory go usuwal zostaly uszkodzone i chyba nic na to sie nie poradzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 te pliki exe ktore niedzialaja byly zapewne wczesniej zainfekowane i pewnie wskutek dzialania wirusa lub tez antyvira ktory go usuwal zostaly uszkodzone i chyba nic na to sie nie poradzi... Dokładnie. W moim przypadku ,po infekcji zarażonych zostało ok. 70 % exe. A tych 70 % antywir wyleczył ok. 30-40 % reszta poszła sie kochać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...