cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Posiadam już prawie 2 lata procesor Duron 600, który pracował u mnie podkręcony 9x100Mhz do 900MHz od samego początku na płycie Soltek JV. Aż tu w piątek chce włączyć kompa a tu cisza zamarłem z wrażenia co jest grane, zgupiałem. Więc postanowiłem skasować ustawienia w BIOSie i przestawiłem przełącznik na płycie do O/C na auto wykrył proca D600 czyli standard, było już póżno ale pomyslałem że pociągnięte przezemnie mostki L1 się starły w końcu robiłem to 2 lata temu więc postanowiłem pociągnoąć je ołówkiem jeszcze raz ale to nic nie dało więc zostawiłem proca w spokoju na 600. Dzisiaj przyniosłem od kumpla D800 i chciałem go puścić na 850 poszedł spox nawet na 1050 poleciał tylko się win wysypał, więc płyta jest OK. Czyżby mój Durak 600 przeszedł na Emeryture i nichciał się więcej kręcić, najwyrażniej na to wygląda bo niechce się już nawet włączyć na 650 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ale na 600 jeszcze chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze zmarz dokładnie te połączenia ołówkiem przemyj procesor w wodzie wysusz daj nowej pasty i podłącz i zobacz czy dalej tak sie zachowuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Posiadam już prawie 2 lata procesor Duron 600, który pracował u mnie podkręcony 9x100Mhz do 900MHz od samego początku na płycie Soltek JV. Aż tu w piątek chce włączyć kompa a tu cisza zamarłem z wrażenia co jest grane, zgupiałem. Więc postanowiłem skasować ustawienia w BIOSie i przestawiłem przełącznik na płycie do O/C na auto wykrył proca D600 czyli standard, było już póżno ale pomyslałem że pociągnięte przezemnie mostki L1 się starły w końcu robiłem to 2 lata temu więc postanowiłem pociągnoąć je ołówkiem jeszcze raz ale to nic nie dało więc zostawiłem proca w spokoju na 600. Dzisiaj przyniosłem od kumpla D800 i chciałem go puścić na 850 poszedł spox nawet na 1050 poleciał tylko się win wysypał, więc płyta jest OK. Czyżby mój Durak 600 przeszedł na Emeryture i nichciał się więcej kręcić, najwyrażniej na to wygląda bo niechce się już nawet włączyć na 650 :?niewykluczone, zrob inaczej wez swego durnia do kumpla i tam przetestuj, jak dziala to spoko, jak nie to czas na zmiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze zmarz dokładnie te połączenia ołówkiem przemyj procesor w wodzie wysusz daj nowej pasty i podłącz i zobacz czy dalej tak sie zachowuje Zrobiłem dokładnie prawie tak jak mówisz tylko za pomocą gumki i spirytusu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Posiadam już prawie 2 lata procesor Duron 600, który pracował u mnie podkręcony 9x100Mhz do 900MHz od samego początku na płycie Soltek JV. Aż tu w piątek chce włączyć kompa a tu cisza zamarłem z wrażenia co jest grane, zgupiałem. Więc postanowiłem skasować ustawienia w BIOSie i przestawiłem przełącznik na płycie do O/C na auto wykrył proca D600 czyli standard, było już póżno ale pomyslałem że pociągnięte przezemnie mostki L1 się starły w końcu robiłem to 2 lata temu więc postanowiłem pociągnoąć je ołówkiem jeszcze raz ale to nic nie dało więc zostawiłem proca w spokoju na 600. Dzisiaj przyniosłem od kumpla D800 i chciałem go puścić na 850 poszedł spox nawet na 1050 poleciał tylko się win wysypał, więc płyta jest OK. Czyżby mój Durak 600 przeszedł na Emeryture i nichciał się więcej kręcić, najwyrażniej na to wygląda bo niechce się już nawet włączyć na 650 :?niewykluczone, zrob inaczej wez swego durnia do kumpla i tam przetestuj, jak dziala to spoko, jak nie to czas na zmiany Byłem już z nim u kumla ma Solteka DRV2 Via KT 266A O/C nie da rady jedynie FSB dojechaliśmy do 109 Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze zmarz dokładnie te połączenia ołówkiem przemyj procesor w wodzie wysusz daj nowej pasty i podłącz i zobacz czy dalej tak sie zachowuje Zrobiłem dokładnie prawie tak jak mówisz tylko za pomocą gumki i spirytusu. I co poszedł?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 ale na 600 jeszcze chodzi :?: Narazie na 600 chodzi gites Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 moze zmarz dokładnie te połączenia ołówkiem przemyj procesor w wodzie wysusz daj nowej pasty i podłącz i zobacz czy dalej tak sie zachowuje Zrobiłem dokładnie prawie tak jak mówisz tylko za pomocą gumki i spirytusu. I co poszedł?????? Nawet na 650 MHz nie wstaje :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Kurde! U mnie jest podobnie. Wczesniej chodził na 1333 bez podnoszenia napiecia a teraz musze dodac te 0.25 by bylo rock stable 8O . Chyba zmienie w podpisie ze maleje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...