Skocz do zawartości
odet

Problem ze "Spidermanem" POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem z filmem "Spiderman".

Jak go chce otworzyc V-playerem, to mi wyskakuje "niekreslony blad", a jak otwieram jakimkolwiek innym programem, to zawsze wyskakuje, ze plik jest uszkodzony, albo ze nie moze otworzyc. Chcialem otworzyc go Virtual Dubem, ale zaladowal sie tylko gdzies do polowy, a druga polowa - [gluteus maximus], nie widac :( Mam wszystkie DivXy, wszystkie inne filmy mi chodza, tylko ten nie chce :( Moze potrzebuje jeszcze jakiegos kodeka?? Co mam zrobic :?: Ratunku :!: Pomozcie mi, prosze

Pozdrawiam

ODET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderman ajko nowy film zapewne kodowany był nowym kodekiem- mówię ci ten plik jest uszkodzony i nie znam softu, który to umie naprawić!

Moja wersja "Spidermana" jest kodowana DivX'em 3. A podobne problemy tez czasem u mnie wystepuja. Pomaga wtedy ponowne zgranie filmu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj sobie programikuo nazwie DivFix w wersji 1.06

Pozwala na sprawdzenie czy film zawiera błedy oraz dzieki niemu mozna ogladnac niedokonca sciagniety film, przerabia index filmu tak ze Media Player czy co tam wolisz moze go otworzyc przed skonczeniem sciagania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi