marcinzg Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Witam. Kilka dni temu zauwazylem, ze ram pracuje asynchronicznie, wiec probuje to jakos zmienic ale nie potrafie znalezc w biosie opcji odpowiedzialnej za to... Moja plyta to KT4V Msi, dla przykladu gdy mam FSB 133 to ram pracuje na 166(przynajmiej tak to pokazuje aida). Jest wogole na tej plycie jakas opcja odpowiedzialna za to ustawienie czy cos sie zje.. zepsulo?? Bede wdzieczny za pomoc bo juz mam dosc czytania instrukcji do plyty :?, jeszcze troche i opanuje ja na pamiec ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Moze rozejzyj sie za nowym biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinzg Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Moze rozejzyj sie za nowym biosem. Aktualnie mam najnowszy bios do tej plytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...