Gość Wintereq Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witam Mam taką obudowę, tak wygląda: http://www.codegen.pl/6063.htm mam co do niej kilka pytań: - po podłączeniu HDD LED nie widzę na obudowie jak się świeci kontrolka przy czytaniu z dysku, kiedyś chodziło, a teraz jak podłączyłem to nie ma nic, zresztą kiedyś i tak światełko było bardzo słabe - chciałem podłączyć w tej obudowie Power LED (zielona dioda), ale nigdzie jej nie ma, co jest do cholerki, w obudowie za 60 zeta nie ma kontrolki zasilania?! Jeżeli jest, bo ja nie widzę to jak to podłączyć dobrze, niby wszystko jest OK podłączone, ale nie świeci się, jedynie neon chodzi OK (niebieski :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 sprawdz w instrukcji plyty glownej jak podlaczyc; zwroc uwage za polaryzacje diod; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 pewnie gdzies zabladzila za miejscem na wiatrak,spojz od spodu obudowy to zobaczysz czy kable sa na wierzczu.mam nadzieje tez ze nie poplataly ci sie z kabelkami od usb. u mnie power led jest zielono biala. hdd led zle podlaczyles,ja na poczatku tez tak zrobilem i swiatelko palilo mi sie na stale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Przy podłączaniu diod spawdź gdzie znajduje się minus a gdzie plus na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...