sieraq Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Witam!!! Mam od niedawno Jiuhb'a 2000+ który standardowo chodzi n 1.47V Pozmienieniu napięcia na 1.68V wyciskam nieco ponad 2200 MHz - czy to dobrze biorąc po uwage, że jade na na chłodeniu wartym ze 30 złotych przy temperaturze w stresie dochodzącej do 44 stopni. Moja płyta to zwykły ECS l7s7a2. Czy moge go jeszcze podkręcić zminiając nieco wiecej napiecia ??? Próbowałem na 1.72 V i weszedł mi na 2.4 GHz ale temperaturka wynosiła jużw tresie ok 47 stopni, a z karty graficznej wyczuwalne było ciepełko - czy jest na to sposób :D ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 za ten kolor czcionki powinieneś wylecieć :evil: lepiej go zmień :evil: co do procka to kręci ci się bardzo dobrze, 47 stopni w stresie to malutko, więc spokojnie możesz jeszcze podnieś v-core, tylko pytanie czy zasilacz to wytrzyma :? Podstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 tak do 55 stopni to jeszcze looz :) kup whishper rock IV za 50zl calkeim przyzwoite chlodzenie jak za swoaj cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Bardzo dobrze się kręci, mój na 1.95V idzie na 2350 MHz i koniec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieraq Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 za ten kolor czcionki powinieneś wylecieć :evil: lepiej go zmień :evil: co do procka to kręci ci się bardzo dobrze, 47 stopni w stresie to malutko, więc spokojnie możesz jeszcze podnieś v-core, tylko pytanie czy zasilacz to wytrzyma :? Podstawowe zagadnienia a czemu niby za TEN kolor powinienem wylecieć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 no wlasnie nigdzie nie jest zabronione pisanie na czerwono :P jakis rasizm czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Regulamin :arrow: pkt 6. Nie stosuj nieuzasadnionego formatowania czcionki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Procek kreci ci sie gites. temperaturka tez niczego sobie. sprobuj podniesc troszku fsb. tak 55C w stresie na primie 95 po kilku godzinach i bedzie dobrze Miłego kręcenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...