Grucela Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Moja Drukarka Hp Deskjet 690 C od pewnego czasu przestała drukowac a mianowicie wciąga papier i się zatrzymuje czyściłem ją i inne takie i dalej to samo. Może ktoś z was ma taką drukarke i mi pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 ja mam 610 C , uzywam zawsze firmowych driverow do niej raz tylko musialem czyscici te gumowe kuleczka ktore ciagna kartke papieru , bo zaczely sie slizgac ale tak pozatym to zadnych wpadek ! nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane moze masz czujnik ilosci tuszu i tusz ci sie skonczyl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Ja mam taka sama (690) i nie ma zadnych czujnikow tuszu. Jak sie bardzo przywizales to 690 to ci moge sprzedac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...